La începutul anului 2015, numele lui Ioan Neculaie apărea într-un dosar de prostituţie şi proxenetism. Mai exact, procurorii au interceptat discuţii telefonice în care omul de afaceri negociază cu Diana Gureșoaie. Aceasta trebuia să îi aducă alte fete, majoritatea persoane publice, pentru a întreţine relaţii intime.

El a fost nevoit să dea declaraţii, iar pe baza acestora, o întreagă reţea a fost deconspirata.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că milionarul a avut un apetit sexual ridicat, mai ales pentru fanteziile neobişnuite. Tocmai de aceea, nu a uimit pe nimeni informaţia conform căreia afaceristul ar fi plătit nu mai puţin de 80.000 de euro pentru a face amor cu Daniela Crudu într-un avion privat.

Ioan Neculaie nu numai ca că obişnuia să plătească săptămânal femei, însă avea şi fetişuri de-a dreptul ciudate. Pe lângă faptul că obişnuia să îşi aştepte partenerele în pielea goală, milionarul avea şi un adevărat arsenal de jucării.

„Are acasă de la bici la cătuşe, până la vibratoare. Îi plac chestiile porcoase şi toată lumea ştie că vrea mereu în grup. Îi place să fie dominat în pat, femeia să facă totul, ea să fie cea care iniţiază actul. Este foarte pretenţios, nu îi plac plinuţele, dar nici slăbănoagele. Cere poze înainte şi le studiază atent, de abia apoi negociază”, a declarat un apropiat al acestuia. Despre Ioan Neculaie s-a spus de-a lungul timpului ca a plătit oricât pentru o femeie şi că a scos din buzunar şi 10.000 de euro pe seara.

coral