Denisa s-a stins la Spitalul Județean din Satu Mare. Imediat cum au auzit vestea, peste 50 de locuitori din localitatea Stâna s-au prezentat de urgență la unitatea spitaliceasca și au cerut explicații. S-a iscat un scandal de proporții, iar mascații au fost nevoiți să intervină. Iată cine este Denisa, tânăra care a decedat!

Denisa era însărcinată în șase luni

Tânăra vorbise cu doar câteva ore înainte să moară cu soțul ei

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra

Denisa, o tânără însărcinată în șase luni, s-a stins din viață acum câteva ore, la Spitalul Județean din Satu Mare. Denisa a fost internată în spital acum aproximativ o săptămână, după o ”simplă răceală”.

Denisa a fost transportată la Spitalul Județean din Satu Mare acum șase zile chiar de către partenerul ei de viață. Soțul tinerei a mărturisit că aceasta era răcită, îi curgea nasul și tușea, așa că a avut nevoie de un control de specialitate.

De când a fost internată în spital, Denisa a fost testată de șase ori pentru infecţia cu noul coronavirus. De fiecare dată când a fost testată, rezultatul testului a ieșit negativ, însă, Denisa a fost testată și a șaptea oară, atunci când rezultatul a ieșit pozitiv, semn că se infectase cu SARS-CoV-2.

Denisa a vorbit astăzi cu partenerul ei de viață la telefon și i-a explicat că starea ei de sănătate este din ce în ce mai bună și că de abia așteaptă să se întoarcă acasă. Ulterior, tânăra însărcinată a fost dusă la secția de Terapie Intensivă.

Familia Denisei este revoltată și cere dreptate

La doar câteva ore după ce a vorbit cu soțul ei, Denisa s-a stins din viață. Rudele tinerei nu își explică cum a fost posibil ca Denisa să moară, după ce i s-a făcut rău și vor acum dreptate pentru tânăra însărcinată în șase luni.

Deși spunea că este bine și că se pregătește să se întoarcă acasă, la soțul ei, peste câteva ore, Denisa se afla deja în comă indusă, intubată și mutată pe secția de Terapie Intensivă, spre surprinderea familiei.

Mai mult decât atât, rudele fetei sunt revoltate, deoarece nu s-a cerut acordul familiei pentru intubarea Denisei. Medicii de la Spitalul din Satu Mare au chemat imediat mascații atunci când a izbucnit un scandal de proporții.

”Medicul i-a spus la persoana respectivă că ei au intubat-o și au băgat-o în comă să îi poată controla respirația. După o oră ne-au sunat că e moartă. Nu se poate așa ceva, vrem să se facă dreptate", a spus unul dintre aparținători.

 

  coral