Ruptura s-a produs cu putin inainte de ziua de nastere a Biancai, iar vedeta nici macar nu l-a invitat la petrecere, insa Alex Bodi a trecut totusi pe la local pentru a-i spune "La multi ani" si a-i oferi un buchet de flori.

Dupa ziua de nastere a Biancai Dragusanu, Alex Bodi a plecat la Paris alaturi de Josip, si conform unor surse Spynews.ro, Alex Bodi a fost insotit si el de o domnisoara misterioasa.

Alex Bodi a spus ca el se afla singur la Paris, alaturi doar de bunii sai prieteni. Dar oamenii inteligenti isi pun intrebari, mai ales atunci cand este vorba despre o serie de coincidente greu de ignorat. In fotografia postata de Alex Bodi pe Instagram, in fata Tour Eiffel, pe unul dintre garduri erau asezati doi oameni. Bun, nimic straniu pana aici, nu-i asa? Mergem mai departe si va spunem ca o domnisoara blondina pe nume Crisu s-a fotografiat si ea in fata aceluiasi monument si… ce sa vezi, fix acei doi oameni stateau fix la acelasi gard si imbracati la fel, astfel se poate deduce ca fotografia a fost facuta la inverval de cateva minute, nu-i asa?

Unii ar spune ca suntem niste rautaciosi, dar coincidentele continua si va spunem ca aceeasi domnisoara a fost la acelasi hotel din Paris unde a fost cazat si… nimeni altul, decat Alex Bodi! Pentru ca nu suntem rautaciosi, nu vom spune ca cei doi au o relatie, dar doar putem sa ne intrebam cate coincidente sa fie pe lumea asta ca si noi sa ne fotografiem acum in acelasi loc in care a mers si Celine Dion, spre exemplu.

Cum am putea sa credem ca cei doi au o relatie? Daca doar va trece asta prin cap sunteti niste rautaciosi si niste invidiosi, ce sa mai.

Potrivit Spynews.ro, Alex Bodi a spus ca domnisoara, care se afla in cercul lui de prieteni, era la Paris cu iubitul si ca el nu are nici o legatura cu ea.

coral