Pe el îl cunoaște o țară întreagă însă despre Florentina, soția lui Cove, nu se știu prea multe lucruri, poate și pentru faptul că a păstrat mereu discreția cu privire la viața privată.

Totodată, trecutul îndrăgitului actor și prezentator TV a fost marcat de un divorț scandalos. În urmă cu mai bine de zece ani, Gabriel Coveșeanu se despărțea de Maria Movileanu, prima soție, cu care are un băiat.

Toată ţara îl ştie pe actorul Gabriel Coveșeanu, încă de pe vremurile când prezenta emisiunea „Surprize, Surprize” alături de Andreea Marin. Actorul a preferat mereu să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa lui privată, astfel că se ştiu destul de puţine lucruri despre această latură. Îndrăgitul prezentator TV a mai fost căsătorit odată, cu Maria Movileanu, mariaj din care a rezultat primul său copil, Bogdan. De aceasta a divorțat cu scandal în 2011, iar doi ani mai târziu avea să se căsătorească cu Florentina Ene.

Cine este Florentina, soția lui Cove

Cu toate că s-a căsătorit cu Florentina în 2013, Cove avea să o cunoască pe actuala soție în 2006, în timpul primului mariaj, la o petrecere. Privind în urmă, Florentina Ene, de profesie medic ginecolog, povestește că actorul nu a atras-o deloc la acea vreme și nici nu era genul de bărbat care să-i placă.

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea «Surprize, Surprize». Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere.

Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta.

Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Florentina Ene, soția lui Cove.

Ce probleme avea în copilărie Gabriel Coveșeanu

Cove a recunoscut faptul că a fost un copil năzdrăvan, iar de cele mai multe ori le făcea probleme părinţilor. Mai mult, acesta îşi aduce destul de des aminte de momentele haioase din copilăria sa. Cu toate acestea, actorul are și amintiri mai puțin plăcute de pe vremea când era adolescent. Astfel, la un moment dat, Gabriel Coveșeanu a trecut pe lângă moarte după ce a fost lovit de o mașină.

„În copilărie, eram aşa, mai şmecher. Şi am făcut un experiment ce putea fi fatal. Am trecut strada cu ochii în sus şi m-a lovit maşina. Am avut noroc, am scăpat. Mă credeam şmecher şi nu a fost asta. Cred că văzusem vreun film cu supereroi”, a povestit Cove.

Cu toate acestea, Cove susține că are foarte multe amintiri haioase, deoarece făcea tot felul de năzbâtii. Una dintre acestea a fost când a dărâmat mobila abia cumpărată de ai lui. Pentru actor pare să fi fost amuzant, însă nu și pentru părinții lui care și-au pus mâinile în cap după isprava acestuia. coral