Vestea despartirii dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a surprins pe toata lumea, mai ales ca lucrurile dintre ei pareau sa fie intr-o directie buna. La scurt timp de la Craciun, Alex Bodi s-a afisat, fara retineri, cu Iulia, fosta lui sotie, cu care a petrecut si Revelionul.

”True love never dies” (n. iubirea adevarata nu moare niciodata), a scris Alex Bodi pe retelele de socializare.

Alex si Iulia s-au cunoscut in urma cu cinci ani la Medias, si, dupa o perioada de timp, s-ar fi casatorit! El a dus-o pe femeie in Germania, la Frankfurt, unde, surpriza, apropiatii spun ca ea ar fi lucrat ca dansatoare la bara la un club din oras, desi sustine, de trei luni, pe internet, ca vrea sa fie make-up artist, scrie Wowbiz.ro. Timp de patru ani au fost cununati, au impreuna si un copil de un an si jumatate, iar vara trecuta, ar fi divortat! Apoi, barbatul s-a indragostit iremediabil de Bianca Dragusanu, pe care a tratat-o, luni de zile, ca pe o printesa.

„Este cea mai buna perioada a mea”

 ”Fericirea ne-o facem singuri. Eu ma iubesc pe mine si stiu sa ma fac fericita, iar acest lucru e cel mai important. Fericirea depinde de tine, de nimeni altcineva. Este cea mai buna perioada a mea atat psihic, cat si fizic. Iubesc si sunt iubita”, a declarat Bianca Dragusanu.

In plus, vedeta ne-a dezvaluit reteta succesului si modul in care reuseste sa isi mentina formele invidiate de toate reprezentantele sexului frumos.

”Trebuie sa gasim un echilibru in tot ce facem. Sa avem disciplina in viata. Sa mergem la sala, sa mancam cu moderatie si echilibrat. Eu asa procedez. Nu tin un regim alimentar, dar daca intr-o zi exagerez cu ceva, ma pedepsesc si stau la sala mai mult cu 30 de minute. Disciplina si echilibrul sunt cele mai importante”, ne-a marturisit blonda.

coral