News Flash:

Cine este noul şef al Poliţiei Dej

15 Mai 2020
1568 Vizualizari | 0 Comentarii
politia 1

După o jumătate de an de interimat, noul şef al Poliţiei Dej are 50 de ani, după pensionarea fostului şef, lăsată cu scandal.

Imputernicita in functia de comandant al Politiei Municipiului Dej in 1 ianuarie 2014, cms sef Mariana Ilies a participat de curand la concursul de ocupare definitiva a functiei pentru care a fost imputernicita pe sase luni.

Concursul s-a desfasurat in doua etape, la Bucuresti, cea mai importanta dintre ele fiind in 24 aprilie. Cms Sef Ilies a trecut cu bine de ambele examene, acumuland punctajul necesar pentru ocuparea postului de comandant.

Astfel, aceasta a ramas definitiv sef al Politiei Municipiului Dej, fiind necesare doar cateva formalitati de ordin birocratic pana cand va fi numita oficial. Mariana Ilies in varsta de 50 de ani a asigurat interimatul la conducerea Politiei Municipiului Dej din octombrie 2013, cand fostul comandant cms.sef Aurel Muresan s-a pensionat in urma unei anchete a DNA privind efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia pe care o ocupa. Anterior, Mariana Ilies a ocupat postul de adjunct al Politiei Municipiului Dej. In continuare, pentru functia de adjunct al comandantului Politiei Dej este imputernicit cms sef Radu Rus.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 22 queries | Mysql time :0.074764 (s)