Daniel se afla, miercuri, la pescuit în zona de câmp din localitatea Bradu. La un moment dat, a intrat în apa unui lac și nu a mai ieșit la suprafață. Oamenii care erau cu el au sunat la 112 și au alertat salvatorii. De îndată, pompierii au venit să-l caute cu barca, în timp ce echipajele medicale așteptau pe margine pentru a-i acorda primul ajutor. Scos din apă, tânărul era în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, sibianul s-a stins. Avea doar 27 de ani. 

Sibianul a mers miercuri la pescuit și a profitat de o zi însorită bucurându-se de pasiunea sa. La un moment dat, a intrat în apa unui lac din Bradu și nu a mai ieșit la mal. Tânărul a murit înecat. „Bărbatul a fost găsit și scos din apa lacului în scurt timp și aflat în stop-cardio respirator i s-au aplicat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD și un echipaj SAJ cu medic sosit în sprijin. Din păcate, bărbatul de aproximativ 27 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a transmis Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, potrivit oradesibiu.ro

Zeci de mesaje de condoleanțe: „Ai plecat în cer, colega!”

În urmă au rămas acum familia, iubita și prietenii, care îl plâng pe Facebook. Mesajele de condoleanțe curg și la fel și lacrimile celor care l-au cunoscut.

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, colega! Ai plecat și tu în cer, ești alături de îngeri acum! Condoleanțe și multă putere familiei!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag”, „Nu-mi vine să cred! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace”, „Dumnezeu să te ierte, dragă prieten. Ai lăsat o gaură în sufletul multor oameni care au ajuns să te cunoască”, „Nu îmi vine să cred. Dumnezeu să te odihnească în pace, Dani! Condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje de pe rețelele de socializare.

Daniel, care locuia în Avrig, avea și o relație. Iubita lui îl plânge și ea pe Facebook, acolo unde oamenii îi transmit condoleanțe și putere să treacă peste această perioadă grea.

coral