În noaptea de 31 decembrie/1 ianuarie, o tânără de 30 de ani s-a sinucis la Cluj-Napoca, trupul ei fiind găsit de către propriul frate, într-un apartament din cartierul Gheorgheni.

Conform surselor Bună Ziua Cluj, tânăra este cunoscuta suporteriță U Cluj Ioana Alina Petruș, căreia cotidianul BZC i-a dedicat în 2014 un interviu, pe care îl puteți vizualiza mai jos:

Citește și: Alina Petrus: De fiecare data cand merg in galerie simt fluturi in stomac

Din câte se pare, Alina suferea de o depresie severă, fiind de mai bine de două săptămâni în pragul disperării, datorită mai multor probleme de ordin personal.

Aceasta a lăsat un mesaj de adio prietenilor pe contul personal de facebook:

”Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat… Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)… Asa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine… Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”

În mod ironic, cu doar câteva zile înainte, Alina a postat pe facebook un mesaj în care anunța că doar lașii se sinucid.

Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei și tuturor celor care au cunoscut-o, din partea redacției Bună Ziua Cluj.

coral