Rasfatata odinioara ca o regina, traieste acum ca o Cenusareasa. Cristina Spatar a fost obligata sa plece din palatul de lux in care locuia alaturi de fostul ei sot, Alin Ionescu si de cei doi copii ai lor. De aproape o luna, artista si micutii stau intr-un apartament cu doua camere pentru care achita lunar o chirie de 300 de euro.

Clipe delicate pentru Cristina Spatar (45 de ani). Daca in urma cu doi ani facuse depresie din cauza divortului de afaceristul Alin Ionescu, acum e cu moralul la pamant. Chiar inainte de Sarbatori, cantareata se pare ca a fost somata de fostul ei sot sa plece din casa din Crevedia in care locuisera in ultima perioada, inclusiv dupa separarea lor legala din vara lui 2016. Desi nu avusesera pana atunci o convietuire pasnica, iata ca acest ultimatum a dat-o peste cap pe cantareata originara din Onesti.

In toiul iernii, ea a fost nevoita sa-si caute o alta casa in care sa locuiasca alaturi de cei doi copii ai lor, Albert (10 ani) si Aida (6 ani). Nu a fost deloc usor, insa cu ajutorul cunostintelor, a gasit un apartament chiar in apropierea  scolii la care invata micutii. Astfel, dintr-un palat de 2 milioane de euro cu mobila scumpa in care te pierdeai prin camerele somptuoase, Cristina Spatar a invatat sa traiasca intr-un apartament cu doua camere de maximum 55 de metri patrati, in care abia are loc sa-si puna cateva haine si cativa pantofi.

„Cristina locuieste cu chirie de vreo cateva saptamani. A fost greu pentru ea, insa a ajutat-o moral fosta soacra. Apartamentul e aproape de scoala copiilor, asa ca e un mare avantaj din punctul acesta de vedere. In ceea ce priveste chiria, costa vreo 300 de euro pe luna, si o achita din banii pe care i-a castigat din concertele de Sarbatori sau chiar din vanzarile de haine. Nu e deloc usor, dar ea e optimista”, au declarat, pentru Click!, persoane din anturajul artistei. Contactati telefonic pentru a confirma zvonurile in legatura cu aceasta situatie delicata, si Alin Ionescu, si Cristina Spatar s-au rezumat la „Nu comentez!”. Totusi, artista a lasat cumva sa se inteleaga ca situatia e reala, dupa ce ne-a spus sa luam legatura cu avocatii ei, intrucat nu doreste sa vorbeasca pe marginea subiectului.

Pe mosia de la Crevedia s-a mutat o bruneta sexy

Dupa plecarea Cristinei Spatar cu tot cu bagaje, vila luxoasa din Crevedia a lui Alin Ionescu nu a ramas pustie. In locul cantaretei, s-a mutat Larisa, presupusa noua iubita a afaceristului. Tanara pozeaza sexy in curte, dar si in fata semineului langa care altadata stateau Cristina Spatar si copiii ei. Fotografiile au fost postate de presupusa iubita a lui Alin Ionescu pe Instagram. Imaginile au starnit mii de aprecieri si de comentarii pozitive, semn ca domnisoarei ii sta bine in noul peisaj. Inzestrata de mama natura cu un bust generos si un posterior perfect, Larisa nu se da in laturi de la sedinte foto in costum de baie nici in timpul vacantelor exotice.

coral