La jumatate de an dupa ce s-a despartit de mama fetitei lui, Bianca Dragusanu. Prezentatorul de la Kanal D se pare ca si-a gasit sufletul pereche. Victor Slav s-a combinat cu o super-bunaciune cu care a fugit la Budapesta.

Anul 2019 a inceput cat se poate de bine pentru Victor Slav. Prezentatorul Tv s-a combinat cu o super-bunaciune si a fugit impreuna cu acesta intr-o minunata vacanta in capitala Ungariei.

Potrivit unor surse, Victor si Raluca s-au cunoscut in vara anului 2018, dar relatia s-a concretizat abia la inceputul lunii decembrie atunci cand bunul prieten si coleg de platou al lui Victor, Catalin Cazacu i-a ”nasit” pe cei doi. Conform sursei citate, sportivul a fost cel care a insistat ca cei doi sa dea o sansa iubirii. Din cate se pare, motociclistul a avut mana buna si asta pentru ca relatia dintre Victor si sexy bruneta e destul de infloritoare.

Mai mult decat atat, pentru a se asigura ca lucrurile merg pe fagasul cel bun, Catalin Cazacu i-a insotit pe cei doi amorezi in vacanta romantica din Budapesta, acolo unde Victor si Raluca se bucura pe deplin de fiecare clipa pe care o petrec impreuna, departe de ochii curiosilor.

coral