Cei trei tineri care au murit în accidentul de la Pasul Tihuța, pe DN17, în Suceava, testau un Masetari, cumpărat recent de șoferul clujean. 

Accidentul s-a produs la Poiana Ștampei, județul Suceava, pe DN17. Mihai Moldovan, 30 de ani, din Cluj-Napoca, era acolo la o petrecere, sărbătorind ridicarea restricțiilor, și s-a urcat în masina de lux alături de doi tineri, unul din Cluj-Napoca, și altul din Bistrița, pentru a testa bolidul. 

La volan era Ionuț Mihai Moldovan, 30 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta conducea de la Vatra Dornei spre Bistrița, iar în Poiana Stampei, în apropiere de intersecția cu Dornișoara, a pierdut controlul asupra volanului și s-a produs tragedia. 

Au mai murit în accident un alt tânăr de 24 de ani, din Cluj Napoca, dar stabilit în Bistrița, Alexandru Peternel, și Bogdan Bodea, 21 de ani, din Bistrița Năsăud.

Accident cu trei morți la Pasul Tihuța. Unul dintre decedați este din Cluj. Mașina s-a făcut bucăți – FOTO

Cei trei au pornit la drum, în ciuda sfaturilor primite de la apropiați să stea pe loc și să nu conducă noaptea. 

După câțiva kilometri, mașina a lovit un cap de pod și s-a făcut praf, fiind proiectată într-o grădină. 

Se pare că prietenii celor trei i-au rugat să nu se aventureze noaptea pe drum. După cinci minute, un tovarăș a pornit după ei, dar nu i-a mai prins din urmă, ajungând numai la locul accidentului.

Șoferul era clujean, avea 30 de ani și un copil de doi ani, scrie Bistrițeanul.ro.

coral