Ce faci vineri seara? Propunerea Iulius Mall Cluj este o experiență cinematografică în aer liber. Vineri, la „Movie Nights”, în Iulius Parc se vede „The Man Who Killed Don Quixote”. 

Ne pregătim de o nouă seară în compania filmelor, în Iulius Parc! Proiecția de vineri, 9 august 2019, de la ora 21.30, este „The Man Who Killed Don Quixote” (Omul care l-a ucis pe Don Quijote, 2018). Este povestea unui publicitar cinic, prins întâmplător în fanteziile unui bătrân cizmar, care se crede Don Quijote. Cele două personaje trec prin aventuri suprarealiste și comice, care fac granița dintre vis și realitate aproape imperceptibilă.

Dacă îți plac filmele autohtone, pe 16 august, de la aceeași oră, în Iulius Parc ai ocazia să vezi „Breaking News” (2017), în regia Iuliei Rugină. Pelicula surprinde parcursul lui Alex, un reporter care își dorește să onoreze memoria operatorului său, a cărui moarte a fost una tragică, printr-un reportaj văzut prin ochii fiicei sale adolescente. Filmul este despre emoție, dramă și încercările vieții.

„Movie Nights” prezintă 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF și al Radio Guerilla și Cemacon.

coral