News Flash:

Circulație interzisă pe timpul nopții într-o localitate din Cluj, după ce incidența Covid a trecut de 12 la mia de locuitori

25 August 2021
680 Vizualizari | 0 Comentarii
circulatie interzisa margau

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis, miercuri, să instituie o serie de restricţii în comuna Mărgău, inclusiv interzicerea circulaţiei persoanelor pe timpul nopţii, după ce rata incidenţei COVID-19 a ajuns la 12,39 la mia de locuitori.

"În unitatea administrativ-teritorială comuna Mărgău (12,39), unde incidenţa cumulată la 14 zile depăşeşte 7,5/1.000 de locuitori, se vor aplica, începând cu data de 26.08.2021, următoarele măsuri: Se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20,00-05,00, cu următoarele excepţii (...). Se instituie obligaţia pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, să îşi organizeze şi să îşi desfăşoare activitatea în intervalul orar 05,00-18,00. Prin excepţie, în intervalul orar 18,00-05,00, operatorii economici pot activa doar în relaţia cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu. (...) Se suspendă activitatea operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise în domeniul sălilor de sport şi/sau fitness", se arată în hotărârea CJSU Cluj, potrivit Agerpres.

Potrivit documentului, sunt exceptate de la măsura interzicerii circulaţiei persoanele care se deplasează între locuinţă şi serviciu, pentru asistenţă medicală, cele în tranzit prin comună şi cele care se deplasează pentru îngrijirea unor persoane.

În ceea ce priveşte agenţii economici, sunt exceptaţi de la noul program farmaciile, benzinăriile, cei cu livrări la domiciliu şi din domeniul transporturilor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

circulatie interzisa cluj margau incidenta covid
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 33 queries | Mysql time :0.054669 (s)