Clădirea de birouri Record Park, de pe strada Onisifor Ghibu din Cluj Napoca a fost vândută pentru suma de 35 milioane euro.

Aflată în proprietatea Speedwell și Baltisse, imobilul a fost cumpărat de AYA Properties Fund, un fond de investiții imobiliare belgian axat pe active sustenabile în Europa de Sud-Est.

Tranazacția de 35 de milioane de euro este structurată sub forma unui share deal, a vizat 15.000 mp de spații de birouri clasa A și de retail (inclusiv o clădire cu amprentă istorică, restaurată) și un club de sport cu piscină de 2.000 mp. Clădirea Record Park Offices a fost finalizată și livrată la sfârșitul anului 2020. Spațiile de birouri au fost închiriate unei liste de chiriași cu renume, precum MHP Porsche, MassMutual, Yardi,  PropertyShark, COS, Stradale, The Home, Artmark Dental, Mitzu  Café și Grădinița Royal Charis Academy.

Proiectul Record Park dezvoltat de Speedwell este primul de tip mixed-use și regenerare urbană din Cluj-Napoca. Pe lângă clădirile care au făcut obiectul tranzacției, ansamblul include și 236 de apartamente, arată economica.net.

coral