ImunoMedica, clinica lui Gigi Becali, promovează pe site-ul instituției un plan de tratament împotriva COVID-19, care conține medicamente precum Ivermectină, Arbidol, Plaquenil, dar și gargară cu țuică!

Clinica lui Gigi Becali promovează tratamente împotriva Covid-19 cu Ivermectină, Arbidol și gargară cu țuică! Schema respinsă de medici, a fost creată de teologul Virgiliu Gheorghe, co-patron al clinicii și un personaj fără pregătire medicală, se arată într-o investigație a jurnaliștilor de la Libertatea.

Clinica lui Gigi Becali promovează tratamente împotriva Covid-19 cu Ivermectină, Arbidol și gargară cu țuică!

Virgiliu Gheorghe este un promotor al unor medicamente precum Arbidol sau Ivermectină, scoase din protocoalele oficiale de tratament pentru COVID-19. În replică, reprezentanții clinicii au afirmat că nu cunosc schema de pe site și că nu se ocupă de tratarea pacienților care suferă de COVID.19, afirmând că îndrumarul respectiv are „scopuri educaționale”.

„Ce tratament COVID? Noi facem anumite terapii pentru întărirea imunității și pentru refacere, adică înainte și după COVID. Nu știu ce tratament este pe site, eu vă spun realitatea din clinică: nu tratăm pacienți cu COVID. Toată lumea înțelege aiurea și ciudat, dar noi nu tratăm COVID la clinică și nici nu dăm pastile”, au spus reprezentanţii clinicii ImunoMedica.

Gigi Becali, prima reacţie despre CONTROVERSELE de la CLINICA SA. Ce spune despre tratamentele CONTESTATE de MEDICI

Cristian Apetrei, profesor de Boli Infecțioase și Microbiologie la Universitatea din Pittsburgh, a izbucnit atunci când jurnaliștii i-au prezentat schema de tratament. „Este nedeontologic și incorect medical să afișezi schemele de tratament administrate bolnavului. După părerea mea, clinicii respective ar trebui să i se ridice autorizațiile de funcționare. Și-a prezentat în public nivelul de incompetență”, a spus Cristian Apetrei, pentru Libertatea.

 

coral