News Flash:

Cluj: Amenzi de peste 315.000 de lei în 24 de ore pentru încălcări ale restricțiilor de circulație

20 Aprilie 2020
1685 Vizualizari | 1 Comentarii
amenzi pandemie

Sute de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat în ultimele 24 de ore pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență, pe raza județului Cluj.

Au acționat pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență 698 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari. Aceștia au fost angrenați în misiuni pentru menținerea ordinii publice în zona locațiilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse, escortarea convoaielor ori a autovehiculelor ce transportă materiale medicale.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 833 de persoane din județul Cluj, iar 4 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate. 

Pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordonanțe militare, s-a impus aplicarea a 149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 316.035 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 44 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

100 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Sursa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 22 queries | Mysql time :0.055427 (s)