Consiliul Județean Cluj a fost înștiințat oficial de către Federația Română de Fotbal privind desfășurarea, pe Cluj Arena, a ambelor meciuri de pregătire pe care naționala de fotbal U21 a României le-a programat în perspectiva desfășurării Campionatului European de Fotbal U21 din 2023.

Astfel, stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii va fi în cursul lunii septembrie a.c. gazda a două dintre cele mai galonate selecționate de fotbal din Europa.

 Primul meci va avea loc în data de 23 septembrie, în compania  selecționatei similare a Spaniei, urmând ca cel de-al doilea să se desfășoare patru zile mai târziu, pe 27 septembrie, în compania echipei de fotbal U21 a Țărilor de Jos.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „În pofida faptului că în ultima perioadă am găzduit pe Cluj Arena o serie de evenimente de mare anvergură, am reușit să păstrăm suprafață de joc în condiții optime pentru desfășurarea de partide de fotbal la cel mai înalt nivel. Programarea ambelor meciuri ale echipei de tineret a României, pe stadionul nostru, confirmă această stare de fapt. Îndemn pe această cale iubitorii fotbalului să vină pe stadion și să se bucure, împreună, de spectacolul fotbalistic pregătit pentru ei. Hai România!”.

Reamintim faptul că meciurile de pregătire ale naționalei de tineret, din luna septembrie, precedă jocurile oficiale care vor avea loc anul viitor la Cluj, cu prilejul desfășurării Campionatului European de Fotbal U21, România fiind țară gazdă, alături de Georgia.

 

coral