Ciocârlă Sergiu Bogdan, cunoscut în rândul muncitorilor din construcții aflați în străinătate, a fost condamnat de către judecătoria Cluj-Napoca la pedeapsa de 10 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, după ce a înșelat mai multe persoane cu locuri de muncă. 

""În temeiul art. 396 alin. 1, 4, 10 CPP, art. 375 CPP, art. 14 CPP stabileşte faţă de inculpatul -CIOCÂRLĂ SERGIU-BOGDAN, -pentru săvârşirea infrac?iunii de înşelăciune, în formă continuată (2 acte materiale; persoane vătămate Farcaş Maria şi Ciulean Semida Adriana), prev. de art. 244 alin. (1) şi (2) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 75 alin. 2 lit. a, art. 76 CP; o pedeapsă de 10 luni închisoare. În temeiul art. 83, art. 84 CP dispune amânarea aplicării pedepsei de 10 luni închisoare pe durata termenului de supraveghere de 2 ani care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărârii" se arată în hotărârea de condamnare.

Despre activitatea infracțională a lui Ciocârlă Sergiu Bogdan au fost avertizați în repetare rânduri românii din Belgia care cautî un loc de muncă, pentru a nu cădea pradă promisiunilor acestuia și a rămâne păgubiți.

" Salutare, grup! Postez si eu o persoană cu numele SERGIU BOGDAN CIOCÂRLĂ, si-a permis să plece in vacanța de august cu banii la 16 persoane ,el este cunoscut pe grupurile din Belgia cum că ar caută oameni la lucru le ofera 17-18 euro la ora si defapt nu ii plătește. Atrag atentia ca el nu mai vine in Belgia, este cautat de multi muncitori. Pe lânga asta are tăiat si degetul mare de la mâna dreaptă rezultând dintr o altercatie cu o echipă ce nu le dăduse banii . Curand vor curge mesajele cu muncitori tepuiți de acest ordinar . Postez ca să nu faca cât mai multe victime si atentie isi schimba numele paginii de facebook foarte des.", arăta pe facebook un muncitor căruia nu ii fusese plătit salariul.

coral