O tânără mamă din Cluj a relatat pe rețelele de socializare întâmplarea traumatizantă prin care a trecut, în Mănăștur, în timp ce aștepta un taxi cu copilul de 1 an și câteva luni în brațe. O femeie dezbrăcată a apărut de nicăieri și a încercat să ia copilul din brațele mamei sale. 

„Aveți mare grijă când ieșiți pe afară cu copiii. Să vă spun ce am pățit eu pe la ora 18:30 când am sunat la taxi ca să ma duc până la mall împreună cu fiica mea de 1 an și 6 luni. În timp ce așteptam taxiul afară, lângă bloc, coboară o femeie dezbrăcată dintr-un alt taxi și se îndreaptă spre mine și zice hai Sofia la mama. Voia să îmi ia fetița din brațe. Eu din instinct și frică mi-am strâns fata în brate și alergam printre mașini. M-am dus la domnul de la taxi să mă ajute și omul m-a băgat repede în taxi și a blocat ușile de la mașină. I-am zis la șofer să pornească ca să mă duc din acel loc și am dat nas în nas cu o mașină de poliție. Polițiștii m-au întrebat ce vreau și le-am povestit. I-au zis șoferului să își continue drumul și polițistul s-a întors să o caute, dar nu m-a întrebat dacă mă simt bine eu și fata. Nu credeam că o să ajung să cer ajutorul poliției și sa nu ne ajute. Am sunat la 112 să le spun ce s-a întâmplat și au zis că trimit o ambulanță și un echipaj de poliție, dar nici la ora asta nu a venit nimeni la noi. Eu și acum sunt speriată și panicată.”

IPJ Cluj a informat că femeia a fost identificată de polițiști și a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate:

„La data de 22 decembrie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Mănăștur, o persoană de sex feminin s-a apropiat de aceasta, încercând să-i ia copilul din brațe.

Polițiștii s-au deplasat cu celeritate la locația indicată, unde a fost identificată o femeie de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care, prin actele sale, tulbura ordinea și liniștea publică. Femeia a fost condusă la sediul poliției, ulterior fiind solicitat un echipaj al ambulanței, care a transportat-o la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

coral