O întâmplare fericită a avut loc în cursul zilei de luni, 13 decembrie, pe o linie de tramvai din Cluj-Napoca.

O femeie care călătorea pe mijlocul de transport în comun și-a uitat sacoșa în tramvai, realizând acest lucru abia când a ajuns acasă. În sacoșa respectivă, pe lângă cumpărături, femeia mai avea portmoneul cu bani și acte, precum și alte bunuri. 

Din fericire, nimeni nu s-a atins de bunurile acesteia și a reușit să-și recupereze integral bunurile, datotiră vatmanului de bună-credință și a călătorilor. Întâmplarea a fost relatată de o clujeancă pe o pagina de socializare.

"Azi s-a întâmplat un eveniment îmbucurātor, care meritā cunoscut. O persoanā vârstnicā, a uitat în tramvaiul 102 L , o sacosā , în care avea portmoneul cu bani si acte, plus câteva cumpārāturi. Era înainte de masā. A observat lipsa sacosei, doar când a ajuns în casā . Tramvaiul circula spre depou, pe B-dul Muncii. Am reusit sā dām un telefon la depou, si am primit un rāspuns de linistire, spunându-ne cā au gāsit sacosa, sā mergem dupā ea . Am gāsit ce am cāutat, lucrurile neatinse, si niste oameni extraordinar de amabili . Multumim din suflet , Oameni minunati, vatman, femei de servici, portar, functionari, si toti care v-ati bucurat împreunā cu noi, ajutându-ne . Am scris acest mesaj, trebuie sā stie lumea cā existā oameni cinstiti !!!", arată femeia care a povestit cele întâmplate pe un grup de facebook.

coral