Începând cu data de 16 iulie 2020, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se vor efectua zboruri directe către Constanța. Zborurile vor fi operate de compania Tarom de 2 ori pe săptămână, după următorul program:

Decizia companiei Tarom de a relua zborurile de la Cluj-Napoca către Constanța, vine în sprijinul tuturor clujenilor care vor dori să își petreacă vacanța pe litoralul românesc al Mării Negre sau în zona Deltei Dunării. Odată cu reintroducerea zborurilor către Constanța, clujenii vor putea ajunge pe litoral mult mai repede, durata zborului Cluj-Constanța fiind de aproximativ o oră.

De asemenea, asigurăm pasagerii că pe Aeroportul Internațional Cluj au fost implementate toate măsurile de siguranță pentru prevenirea răspândirii Covid-19, iar formalitățile de îmbarcare/debarcare se desfășoară în condiții de siguranță.

Pentru detalii referitoare la zborul Cluj-Constanța rugăm pasagerii să urmărească informările companiei aeriene, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul sau de la agențiile companiei Tarom.

 

 

coral