Drumul județean care intră în Borhanci dinspre satul Gheorgheni le cauzează probleme grave clujenilor care locuiesc în zonă. Din cauză că s-a construit foarte mult în zonă și au trecut mașini de mare tonaj, drumul s-a deteriorat. Clujenii se plâng de luni de zile că își distrug mașinile mergând pe acel drum.

„Am facut o sesizare atunci pe my cluj. Se pare ca bucata respectiva apartine de Consiliul Judetean Cluj. S-au plans cateva persoane ca si-au spart anvelopele acolo. Aseara pe la 10 imi plimbam pitica cu masina ca sa poata adormi. Cunosc foarte bine zona, locuind in Borhanci. Era foarte marea ceata si am muscat din groapa, rezultatul a fost un cauciun taiat (cauciuc cumparat in noiembrie 2020). Pe marginea drumului mai erau 2 masini cu 3 roti sparte. O doamna avea ambele roti de pe o parte sparte. Am lasat masina acolo si dimineata am mers sa rezolv pana. Surpriza sau nu mai era un baiat cu cauciucul spart acolo. Atasez poze cu groapa, masinile pe pana. Oare cati oameni si-au spart anvelopele acolo ? Oare trebuie sa mergem la pescuit acolo ca sa se rezolve problema ? Groapa apare si pe google street din iunie 2019 . Astazi am facut sesizare pe mail si la Consiliul Judetean”, a reclamat un clujean pe Clujul Civic.

Fiind disperați că își distrug mașinile tot mai tare cu fiecare drum pe care îl fac, clujenii care locuiesc în zonă au început să se unească pentru a cere despăgubiri Consiliului Județean Cluj. 

„Daca mai sunt persoane care si-au distrus cauciucurile in gropile din Borhanci, va rog sa ma contactati. Sunt in discutii cu cei de la Consiliul Judetean Cluj-Napoca. Cu cat mai multi cu atat mai bine. O zi faina! Uaaauu ce multi suntem! O sa va contactez pe fiecare in parte, daca depunem mai multi plangere poate se rezolva ceva!”, a scris Cris Moldovan.

coral