Clubul NOA (Nest Of Angels) din Cluj-Napoca, își redeschide porțile pentru iubitorii de distracție, începând cu data de 28 septembrie. Petrecerea de redeschidere va avea loc începând cu ora 22 și îl va avea ca invitat special pe cunoscutul artist international, ATB.

Cel de-al șaselea sezon al clubului clujean se anunța a fi unul plin de evenimente: ,,Sezonul acesta, care este sezonul cu numărul 6 pentru noi, ne dorim să ne depășim toate limitele și să oferim celor care iubesc viața de noapte o experiență de entertainment inedită! Vom găzdui numeroase concerte, ale unor artiști consacrați, precum Delia, INNA, The Motans, Carla’s Dreams dar vom avea și invitați speciali internaționali. Vom dezvălui mai multe pe parcurs, așa că vă invităm să urmăriți paginile noastre de social media, dar și site-ul oficial: www.nestofangels.ro!” (a declarat Cristina Horj, manager general Club NOA).

Povestea clubului de noapte clujean a început în 2014 , când clubul Nest of Angels s-a deschis în zona Observatorului, din Zorilor (Strada Republicii, nr. 109). Cu o investiție inițială de peste 2 milioane de euro și cu o capacitate de peste 900 de persoane, NOA continuă să domine zona de entertainment din Cluj-Napoca de mai bine de 5 ani de zile.

Deschis doar două zile pe săptămână (vinerea, intre 21:00 si 05:00 și sâmbăta, intre 22:00 si 05:00), clubul este un loc popular de întâlnire pentru celebrități locale, și nu numai. Victor Slav, Cătălin Botezatu, Codin Maticiuc și mulți alții sunt doar câteva dintre numele sonore care preferă să petreacă în Nest of Angels.

coral