News Flash:

Clujenii pot trimite propuneri pentru parcul științific TETAPOLIS

3 Iunie 2021
561 Vizualizari | 0 Comentarii
plan tetapolis

Clujenii pot să trimită propuneri privind realizarea noului parc științific Tetapolis din zona Tetarom I. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost pus miercuri în dezbatere.

PUZ-ul, republicat, pentru realizarea parcului științific Tetapolis, zona Tetarom I, a fost pus în dezbatere publică, a anunțat Sebesi Árpád, consilier local la Cluj-Napoca din partea USRPLUS Cluj.

Astfel, în perioada 2 – 16 iunie, clujenii au posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii și opinii cu privire la documentația PUZ.

Este vorba de parcelare și construirea parcului științific Tetapolis, a precizat Sebesi Árpád.

„Proiectul este important pentru că realizează o legătură nouă între Baciu și Cluj-Napoca, iar riscul evident este să deschidă calea pentru urbanizarea unei întregi zone naturale.

Pentru a menține echilibrul dezvoltării și pentru a asigura cadrul necesar protejării naturii din zona Hoia vom consolida în zilele următoare argumentele pentru a depune propriile observații la acest proiect”, a mai arătat consilierul local pe pagina sa de Facebook.

Clujenii pot trimite propunerile pe adresa de e-mail: registratura•primariaclujnapoca.ro sau le pot depune la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parc stiintific cluj tetapolic propuneri dezbatere publica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 22 queries | Mysql time :0.064466 (s)