News Flash:

Clujenii sunt invitati la o lectura in parc

5 August 2014
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
Biblioteca Judeteana Octavian GogaCluj, organizeaza, cu sprijinul Primariei Cluj-Napoca si a Consiliului Judetean, manifestarea culturala “Lectura in parc”, eveniment in cadrul caruia se vor asigura servicii de lectura intr-un spatiu neconventional. Astfel, publicul doritor va avea acces in fiecare zi de miercuri a lunii august 2014, intre orele 10.00 si 15.00, la colectiile de carte si presa ale bibliotecii.

Prietenii lecturii sunt asteptati in Parcul Central ”Simion Barnutiu” de catre personalul bibliotecii si de o colectie de peste 2 000 de titluri de carti si periodice, colectiile urmand a fi aduse si puse la dispozitia publicului cu ajutorul autovehiculului special amenajat ca Bibliobus.

„Ne bucura aceasta initiativa extrem de laudabila prin intermediul careia Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” raspunde, o data in plus misiunii sale, aceea de a facilita accesul clujenilor la educatie, cultura si cunoastere. Totodata, proiectul este si o invitatie adresata clujenilor si nu numai de a se apropia de natura, de lectura, o alternativa placuta de petrecere a timpului liber”, a precizat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Vakar Istvan.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

biblioteca judeteana octavian goga cluj primariei cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034089 (s)