După succesul înregistrat de campania Bilet de Sănătate, proiect pilot inițiat de Sports Festival, Primăria Cluj-Napoca a propus ca ea să fie continuată pe tot parcursul anului 2020.

Stația va fi adoptată de o serie de parteneri privați care vor susține costul biletelor emise gratuit cetățenilor, în schimbul a 20 de genuflexiuni. AROBS Transilvania Software este prima companie care vine alături de Sports Festival și Primăria Cluj-Napoca pentru a susține „Stația de Sănătate”.

Stația sportivă smart a funcționat până acum ca proiect pilot. În tot acest timp, s-au emis 13.500 de bilete de sănătate, mult peste așteptările și calculele inițiale. Asta înseamnă 270.000 de genuflexiuni executate, 27.000 de minute de mișcare și aproximativ 216.000 de calorii arse de cei care și-au luat biletul de sănătate. AROBS este primul partener care a preluat susținerea programului pentru următoarele săptămâni, asigurând costul biletelor pentru care clujenii vor face genuflexiuni în „Stația de Sănătate”.

Primar Emil Boc: „Stația sportivă inteligentă de autobuz a fost extrem de bine primită la Cluj. Mii de persoane de toate vârstele au acceptat provocarea de a face 20 de genuflexiuni. Ne dorim să dezvoltăm proiectul-pilot al celor de la Sports Festival în orașul nostru, Cluj-Napoca fiind renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă. Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! ”

coral