Supercom arată încă o dată că își bate joc de banii clujenilor – Clujul e plin de gunoaie. În orașul de 5 stele, gunoaiele zboară împreună cu vrăbiuțele, pentru că cei responsabili de colectarea deșeurilor par mai degrabă să taie frunză la câini.

Dovada stă și în nemulțumirile cetățenilor de pe harta de sesizări a primăriei, care este plină de probleme nesoluționate la capitolul salubritate în ultima lună, dovada că nu este treabă sau „scuză” de o zi-două, ci o bătaie de joc continuă:

De asemenea, nici la capitolul deszăpezire nu stăm mai bine. Deși de la începutul anului și până acum au avut loc numeroase accidente din cauza drumurilor necurățate, Supercom n-are nicio treabă:

Supercom câștigă, clujenii pierd

În acest ritm, Cluj-Napoca va deveni, din orașul smart, Lordul Gunoaielor, totul datorită firmei care a fost interesată doar să câștige licitația și să-și umple buzunarele cu bani, iar străzile cu gunoaie. După ce au obținut contractele mult visate, cei de la Supercom se bucură acum de vacanță, spre disperarea clujenilor care se plimbă zilnic printre ambalaje, peturi și alte gunoaie, arată Gazeta de Cluj.

coral