News Flash:

Clujul va colabora cu orasul Dortmund

31 Iulie 2020
783 Vizualizari | 0 Comentarii
116785205

Colaborare între Cluj-Napoca și Dortmund: ceremonie online alături de primarul orașului Dortmund

Am avut astăzi o întrevedere prin videoconferință dedicată stabilirii unei colaborări pentru dezvoltare și inovare între municipiul Cluj-Napoca și orașul Dortmund din Germania.

Alături de dl Primar Ullrich Sierau am semnat o Scrisoare de intenție privind colaborarea dintre cele două orașe europene. Parteneriatul pe care urmărim să îl dezvoltăm vizează colaborări în domeniile noilor tehnologii, start-upurilor, dar și unor domenii precum agricultura.

De acum, avem un cadru formal, mai structurat, în care să putem dezvolta parteneriate între membrii eco-sistemelor din Cluj-Napoca și Dormund. Deși diferite din perspectiva populației, cele două orașe au profile similare, ambele fiind centre universitare, care își concentrează eforturile pe ceea ce înseamnă inovare și tehnologie. De asemenea, ambele orașe sunt active în cadrul rețelei internaționale Eurocities.

În acest context, adresez mulțumiri speciale Ambasadei Germaniei în România, care a avut un rol cheie în stabilirea colaborării dintre municipiul nostru și Dortmund. Mulțumiri speciale și domnului Kai Hennig.

La ceremonia de semnare au participat reprezentanții celor două municipalități, reprezentanții clusterului Transilvania IT, respectiv a Camerei de Comerț și Industrie din Dortmund

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 22 queries | Mysql time :0.057925 (s)