News Flash:

Școală specială clujeană, reabilitată termic cu bani europeni

17 Iunie 2020
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
Scoala speciala Cluj

Consiliul Județean Cluj a demarat licitația pentru lucrări de construcții și instalații în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice în clădirea Școlii Gimnaziale Speciale – Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/Integrată”, unitate de învățământ special ce funcționează în subordinea forului administrativ județean.

În acest sens, Consiliul Județean a public în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice anunțul de participare simplificat pentru achiziționarea lucrărilor ce vizează reducerea costurilor prin creșterea eficienței energetice a clădirii instituției școlare, situată pe strada București, nr. 32.

Reabilitarea termică, cu bani europeni, a acestei școli speciale, va contribui atât la îmbunătățirea confortului termic al grupului țintă cât și la reducerea consumurilor anuale specifice de energie primară și, implicit, la reducerea cheltuielilor cu combustibili.

Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor de construcții și instalații este de 6.709.972,97 lei fără TVA, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind data de 2 iulie 2020, ora 15:00.                                                                          

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2020_06_17_at_07.27_.56_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 33 queries | Mysql time :0.080758 (s)