PublicWin este pe piața din România încă din 2016, are 100 de agenții stradale și din 2017 este disponibil și online. Prin licența primită de la ONJN în 2017, agenția este gata să își primească pariorii pentru cel puțin următorii 10 ani și crește din ce în ce mai mult cu fiecare an. Pentru cei dornici să depună un pariu pe PublicWin, casa de pariuri pune la dispoziție în prezent bonusuri de 200%, care pot ajunge până la 2000 RON și ofertele continuă și pentru clienții deja înregistrați.

Mai jos urmează să afli cum să accesezi un PublicWin bonus și mai ales cine are dreptul la cele mai multe beneficii și promoții.

1.              Creează-ți un cont

Pentru început ar trebui să îți deschizi un cont la PublicWin, în care vei da toate datele tale personale. Aici e nevoie de foarte multă seriozitate, pentru că vei fi nevoit să furnizezi toate informațiile, de la cod numeric personal, la adresă și număr de telefon. Din fericire, dacă ești nou-venit, ai parte de un bonus excepțional, pe care îl vei primi urmând câțiva pași.

2.              Depune minim 10 RON

De îndată ce ai parcurs toți pașii pentru crearea unui cont, urmează să efectuezi prima ta depunere și să primești bonusul de 200% în funcție de suma depusă. Oferta este foarte atractivă, pentru că la o sumă de 1000 RON depusă, bonusul tău va fi de 2100 RON. Cel mai indicat ar fi să depui cât mai mult de la bun început.

3.              Fără cod bonus

Pentru activarea ofertelor și a bonusurilor de bun venit nu ai nevoie de absolut niciun cod bonus, motiv pentru care oferta este cu atât mai convenabilă.

4.              Cine poate folosi bonusul PublicWin?

Nu oricine primește un bonus de acest fel. Doar clienții noi, autentificați prin cod numeric personal au dreptul la acest cod, iar minorii nu își pot face niciun cont. Poți depune bani în orice mod, de la agenții stradale, la Skrill sau Neteller.

Acest bonus se activează automat în momentul în care ți-ai creat un cont și ai depus prima sumă de bani. Trei condiții vor fi îndeplinite simultan pentru ca bonusul tău să fie activat: ai nevoie să faci un rulaj o dată, să ai o cotă minimă de 1.5 și să selectezi minim 3 evenimente.

5.              Poți primi un bonus fără depunere?

La Publicwin nu există așa ceva, astfel că oricât de mult ți-ai dori, nu poți juca gratis la PublicWin. Există într-adevăr alte agenții, însă nu aceasta. Cu toate acestea, bonusul de 200% este o variantă foarte motivantă și pe măsură ce rulezi din sumă, mai ai și bonusuri inactive care se adaugă pe parcurs.

6.              Promoții pentru clienți mai vechi

Publicwin are multe variante de motivare a clienților, așa încât dacă deja ai un cont și ai jucat mai multe sume, încă ți se vor mai oferi și alte posibilități de câștig. Ofertele de tipul +25% cote mărite sau chiar și 100 de runde la casino gratis sunt doar câteva dintre variante. În funcție de sezon, agenția oferă clienților diverse posibilități, însă acestea pot fi descoperite doar vizitând website-ul în mod regulat. coral