Showbizul autohton s-a imbogatit cu inca un… tatic. Este vorba despre nonconformistul Codin Maticiuc, el alegand o modalitate inedita de a face anuntul pe care fanii sai il asteptau de ceva vreme.

Intr-o scurta postare pe pagina sa de socializare, Codin Maticiuc a ales sa ofere fanilor o fotografie sugestiva in dreptul careia a scris: ”Nu-ti face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te asteptam”.

Iubita lui Codin Maticiuc a nascut in Miami, totul a decurs bine, conform primelor informatii iar micuta va primi numele Smaranda, precum bunica sa.

„Smaranda. Asa o cheama pe mama. Imi place si numele, si de mama. A fost dorinta mea de la 23 de ani, de cand imi doresc copii”, a precizat Codin Maticiuc, in urma cu ceva timp, la XNS.

”Nu as vrea sa ma opresc la un singur copil”

Codin Maticiuc a surprins pe toata lumea atunci cand  a anuntat ca va deveni tatic, mai ales ca nu se stie cine este iubita lui, preferand sa o tina departe de lumina reflectoarelor. Actorul a vorbit despre femeia care ii va darui o fetita la inceputul lunii aprilie si marturiseste ca nu o va lua de sotie, pentru ca niciunul dintre ei nu crede in casatorie.

“Eu personal nu as vrea sa ma opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu casatoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot sa renunt la statutul de Crai de Dorobanti, pentru ca nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O sa renunt cand o sa renunte presa sau o sa scap de el. Ce mi-a facut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc pentru  revista VIVA!.

coral