News Flash:

Comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, destituit după ce a preferat să rămană în vacanță în plină criză Coronavirus

2 Aprilie 2020
6069 Vizualizari | 0 Comentarii
General destituit

Comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Virgil-Ovidiu Pop a fost înlocuit din funcția sa, în locul său a fost numit generalul-maior Blaiu Dorin, în urma unor dezvăluiri.

În plină criză de coronavirus, comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” Cluj-Napoca, general-maior Virgil-Ovidiu Pop, a preferat să rămână în concediu medical timp de aproape două săptămâni, după ce a fost diagnosticat cu viroză respiratorie și sinuzită acută, arată Gazeta de Cluj. 

”Pe fondul unei stări febrile prelungite și a unei stări de sănătate deteriorate, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Virgil-Ovidiu Pop, a efectuat, în data de 25 martie, un control medical la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, în urma căruia a fost diagnosticat cu viroză respiratorie și sinuzită acută, precum și cu afecțiuni de natură gastrică.

În urma investigațiilor medicale, medicul curant a recomandat tratament medicamentos și repaus total pentru o perioadă de cinci zile. Ca urmare a faptului că starea de sănătate nu s-a ameliorat după cele cinci zile de tratament, concediul medical a fost prelungit cu încă patru zile”, a comunicat în cursul zilei de 1 aprilie, Ministerul Apărării Naționale, conform Ziar de Cluj.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

virgil ovidiu pop destituit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 22 queries | Mysql time :0.066939 (s)