În cadrul ședinței ordinare a forului administrativ județean de joi, 30 iulie 2020, a fost aprobat proiectul de hotărâre care vizează suplimentarea cu nu mai puțin de 10 milioane de lei a bugetului destinat executării lucrărilor derulate în cadrul ,,Programului de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din Județul Cluj”.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a precizat: ,,Îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județul Cluj reprezintă, în continuare, o prioritate pentru Consiliul Județean. Astfel, am propus alocarea de fonduri suplimentare pentru lucrările la drumurile județene tocmai din dorința de a intensifica ritmul de derulare a acestora, precum și de a mări volumul de lucrări pe anumite sectoare care prezintă o importanță majoră pentru cetățenii județului, dar și pentru cei care tranzitează zona”. 

Astfel, sumele alocate vor fi utilizate atât în vederea continuării lucrărilor de întreținere deja începute, cât și pentru demararea altora noi. Printre drumurile care vor beneficia de suplimentarea de fonduri recent votată de Consiliul Județean Cluj se numără DJ 150 (Viișoara – Ceanu Mare – Frata) și un sector al DJ 109V (Satu Lung – Giula), care urmează a beneficia de lucrări de asfaltare integrală. De asemenea, vor mai fi derulate asfaltări pe drumul județean 103K, respectiv pe DJ 103Z, drum recent preluat de către Consiliul Județean, și pe care intervențiile se află în plină desfășurare la acest moment.

coral