Sute de fermieri au rămas tăcuți în timpul unei licitații publice, pentru ca un tânăr să poată recupera ferma familiei sale. Casa părintească va avea întotdeauna un loc special în inimile noastre. Iar atunci când pierzi acest loc, pierzi o bucată din tine.

În trecut, era comun să moștenim proprietăți și chiar era o tradiție din generația trecută a familiei.

Dacă tatăl era fermier, atunci restul generațiilor viitoare urmau, în general, același traseu. David provine dintr-o familie de agricultori, care au făcut comerț zeci de ani. Strămoșii lui aveau pământul pe care lucrau și provenea din aceste rădăcini.

David a locuit în Nebraska, SUA, și ar fi urmat în mod natural aceeași cale. Cu toate acestea, unul dintre moștenitori nu a luat în considerare interesele familiei și a insistat să vândă terenul altcuiva. Au fost vândute optzeci de hectare de pământ, iar familia lui David nu mai deținea pământul pe care l-a moștenit din strămoși. O stare profundă de tristețe s-a așternut peste familia lui David. Iar acest lucru l-a motivat să câștige terenul înapoi.

Ferma scoasă la licitație

Într-o zi, terenul a apărut la o licitație de vânzare. David și tatăl său au hotărât să facă tot posibilul pentru a recupera pământul. După ce au petrecut zile și nopți încercând să determine cum își vor putea permite să cumpere terenul, ziua licitației se apropia. În acea zi, au văzut aproximativ 200 de fermieri la licitație.

Atât David, cât și tatăl său au simțit că nu vor reuși niciodată să-și cumpere terenul, din cauza concurenței aprige. Cu toate acestea, au avut credință în Dumnezeu și au decis să facă ceea ce pot și să vadă ce se întâmplă. Când și-au plasat oferta, au tras aer în piept, așteptând următoarea ofertă. Sute de fermieri au rămas tăcuți la licitație Totuși, spre surprinderea lor, toți cei din încăpere au tăcut.

A fost un miracol, un exemplu de bunătate și conștiință curată. Cei 200 de fermieri l-au lăsat pe David să liciteze singur și nu au încercat nici măcar să pună vreo contraofertă, deoarece știau că asta au de făcut.

„Am avut două zile profund uimitoare în viața mea. Prima a fost ziua în care s-a născut fiul meu. A doua a fost acea zi de neuitat, de la Casa de Licitații, unde am văzut că Dumnezeu lucrează prin oameni”, a spus David. Acesta este un exemplu al adevăratei puteri de bunătate și unitate din partea oamenilor, care au pus mai presus interesul unui străin față de cel propriu

  coral