Indiferent dacă vremea este călduroasă sau rece, cu toții ne dorim să fim la modă și să atragem privirile. Cu toate astea, de cele mai multe ori, atunci când trebuie să facem o alegere, nu ne este prea ușor. Pentru a te simți bine, trebuie să existe un echilibru între ceea ce îți place, ce se poartă și ceea ce te avantajează, în funcție de forma corpului, înălțime și greutate. Ideile de mai jos te vor duce prin momente cu zile mai blânde, până la cele în care vremea devine cu adevărat răcoroasă.

1.      În parc

Zilele de toamnă, cu adieri ușoare de vânt, sunt ideale pentru o plimbare cu prietenii în parc. Bineînțeles, încălțămintea joacă un rol important pentru a evita ulterioarele dureri de picioare. Ține cont că trebuie să fie în mărimea potrivită și să aibă talpa flexibilă și nu foarte subțire. Poți alege o variantă din gama Under Armour, pentru a-ți asigura confortul de care ai nevoie. Fie că optezi pentru un model din material textil, fie pentru pantofi din piele sau cu inserții de plasă, cu siguranță nu vei da greș. Asortează-i cu un tricou, o pereche de jeanși, colanți sau pantaloni sport și ești gata de plecare. Nu uita să îți iei și o jachetă, în cazul în care plimbarea se prelungește și vremea se schimbă.

2.      La birou

Mersul la birou te poate pune în dificultate atunci când te gândești cu ce să te îmbraci sau cu ce să te încalți. Este adevărat că vremurile s-au schimbat, însă, în funcție de programul pe care îl ai, trebuie să ai și o ținută corespunzătoare. Pentru zilele în care ai întâlniri, poți să porți o cămașă împreună cu o pereche de pantaloni, care să îți evidențieze linia corpului. Alege și o pereche de pantofi, însă ai grijă ca tocul să fie unul potrivit, pentru a-ți susține piciorul. Dacă ai posibilitatea să optezi pentru o ținută casual, o rochie tricotată midi la care să porți o pereche de cizme UGG pentru dama, te-ar feri de vremea rece, deoarece sunt călduroase, comode și ușor de asortat.

3.      La întâlnire

Emoția unei întâlniri nu este de neglijat și trebuie să-ți alegi din timp outfit-ul. Fie că este vorba de cei mai buni jeanși ai tăi sau de cele mai bune rochii sau fuste, orice ai decide să porți, există un lucru cert, și anume  că trebuie să te simți confortabil. Deși pare un clișeu, atunci când te simți bine, arăți bine! Uită de mitul conform căruia bărbații sunt atrași doar de roșu. Îndrăznește culori care să-ți reflecte personalitatea și care să îți scoată trăsăturile în evidență. Alege-ți încălțări plate sau cu un toc  mediu care să îți permită să faci o mică plimbare, dacă se ivește ocazia. Pentru un look complet, accesorizează-ți ținuta cu o eșarfă sau cu cercei colorați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  coral