Videochatul în Iași poate fi o mare șansă pentru tine. Așa cum este deja pentru zeci de alte modele de la Preziosa. Dacă te gândești să faci și tu o schimbare importantă în viață, îți recomandăm călduros să te angajezi la Preziosa.

De ce să vii la noi decât în altă parte? Motivele sunt multiple, dar credem că 7 dintre ele sunt de ajuns să te convingă. Ești pregătită? Hai să începem!

1. Îți dăm un bonus excepțional ca model nou

La Preziosa, primești 70% comision în primele 20 de săptămâni ca model. Banii ți-i plătim la zi, iar programul de lucru e unul normal. Adică lucrezi 8 ore pe zi, cu 2 zile libere pe săptămână.

În felul ăsta, ai un start puternic și câștigi repede bani. Îți creezi o bază stabilă de membri care te ajută să faci constant bani. Ăsta e cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat Iași și poți beneficia de el chiar acum.

2. Primești machiaj zilnic gratuit

Machiajul e gratuit la noi. Cele 6 colege ale noastre din Departamentul Make-up au grijă să fii întotdeauna aranjată înainte de a intra în tură.

Lucrul ăsta îți mărește șansele de a face bani frumoși. Plus că te simți mult mai bine în pielea ta, îți dă mai multă încredere.

3. Te învățăm gratuit engleza mai bine

Chiar dacă știi să vorbești engleza la un nivel decent, tot e bine să faci progrese. Pentru că te ajută în conversațiile cu membrii site-urilor de videochat. Aici îți venim noi în ajutor, cu lecții gratuite, chiar la sediul studioului.

E de ajuns să vii la lecții și să fii atentă. O doamnă profesoară venită chiar din Anglia îți explică pas cu pas cum să vorbești mai bine limba asta. Face asta în ritmul tău, împreună cu alte modele care sunt la același nivel cu tine. O să vezi rezultatele în încasări destul de repede, crede-ne!

4. Lucrezi într-un studio superb amenajat

Preziosa e studioul de videochat din Iași care a investit probabil cel mai mult în amenajarea camerelor. Facem asta pentru tine, pentru confortul tău. Plus că un decor frumos te ajută și la încasări.

Oricând simți că ar fi utilă o modificare estetică în camera ta, ne spui și rezolvăm. Venim împreună cu idei și alegem cele mai bune variante, ca să fii mulțumită.

5. Colaborezi cu o echipă 100% feminină

La Preziosa, echipa de management e format doar din femei. Multe dintre noi suntem foste modele de videochat în Iași. Deci avem mare experiență în domeniul ăsta. Înțelegem prefect cât de mult contează confidențialitatea pentru tine.

Știm să te ascultăm și să te înțelegem. Suntem alături de tine oricând ai nevoie, chiar dacă sunt lucruri care nu țin neapărat de job. Promovăm libera alegere a femeilor și puterea de a alege ce e mai bine pentru tine.

6. Te respectăm întotdeauna

Suntem mereu politicoase, cu mult bun simț. Te respectăm ca persoană, îți ascultăm opinia. Așa a fost întotdeauna la noi și așa va fi mereu. De asta ne simțim atât de bine împreună și modelele ne recomandă prietenelor lor.

La fel, te încurajăm și pe tine să ceri respect de la membri și toate persoanele din viața ta. Pentru că meriți asta.

7. Credem mult în succesul tău

La Preziosa, noi suntem cele mai mari fane ale tale. Te susținem prin 14 trainere, cele mai bine pregătite din videochat Iași. Facem planuri pentru tine, te ajutăm să-ți administrezi mai bine timpul și te încurajăm în fiecare zi.

Facem asta pentru că vedem potențialul din tine. Te susținem să ți-l împlinești, ca să ajungi cât mai sus în încasări. Acolo unde se împlinesc visele frumoase, la care acum doar speri.

Suntem sigure că deja te gândești serios să încerci și tu un job în videochat în Iași. Sună-ne chiar acum și hai să lucrăm împreună pentru reușita ta!

Contact

Studio videochat Iași Preziosa

Tel: 0740.234.235

 

 

coral