Lucky Studio e de peste 10 ani cel mai mare studio de videochat din Iași. Sute de modele au lucrat și lucrează în continuare cu noi. Au succes, își schimbă viața în bine și avem împreună un parcurs extraordinar.

De ce crezi că suntem atât de mult recomandate în Iași? Cum îți explici că multe modele sunt la Lucky Studio de ani de zile și continuă să fie parte din echipa noastră? Evident, nimic nu e întâmplător.

Dacă și tu ești în căutarea unui job în videochat în Iași, cred că e util pentru tine să vezi motivele altor modele de a alege Lucky Studio. S-ar putea să te convingă și pe tine:

Lucky Studio îți oferă cea mai bună ofertă financiară din videochat în Iași

În primele 14 săptămâni la Lucky Studio, îți garantăm comisionul de 70%. Cu plata banilor la zi! În continuare, lucrezi prin comisioane progresive, de până la 70%. Oferta asta este net superioară oricărui alt studio de videochat din Iași

Îți garantăm o mulțime de servicii gratuite

La noi primești machiaj zilnic gratuit, printr-o echipă de 6 colege profesioniste. La fel, poze și filme realizate de 3 colege foarte bine pregătite. Totodată, beneficiezi de cursuri de dezvoltare personală, de lecții de engleză la sediul nostru. Adică ai toate condițiile să-ți fie bine, să evoluezi așa cum îți dorești.

Îți dăm 2.000 de euro pentru fiecare model recomandat de tine

Îți recompensăm fidelitatea față de studio și în plan financiar. Pentru fiecare prietenă pe care o convingi să devină și ea model la Lucky Studio, îți dăm 2.000 de euro. Desigur, sunt anumite condiții de seriozitate pentru a primi banii ăștia, dar destul de ușor de atins.

Lucrezi într-un studio exclusiv feminin

Ca să lucrezi complet relaxată, echipa Lucky Studio e formată doar din doamne și domnișoare. Ne simțim bine în mediul ăsta și ne respectăm reciproc.

Îți dăm împrumuturi pentru intervenții estetice

Vrei și tu să-ți pui silicoane sau să-ți mărești buzele? Te ajutăm noi cu drag, printr-un împrumut fără dobândă. Iei bani de la noi, faci intervenția dorită, apoi dai suma înapoi într-un an de zile, sau chiar mai mult. Ca să nu fii presată de nimic.

Te împrumutăm cu bani pentru avansul la un apartament

Dacă vrei să-ți iei apartament și nu ai destui bani strânși, te poți baza pe Lucky Studio. Te împrumutăm pentru avansul de 5%, necesar achiziției unui apartament prin programul Prima Casă. Firește, tot cu dobândă zero și un termen de returnare îndelungat. Așa te poți muta repede în căminul tău.

Corectitudine deplină

Am fost și vom fi mereu un standard de corectitudine în videochat în Iași. Ne place să lucrăm transparent, îți dăm toți banii la timp, fără discuții. Evităm să dăm amenzi, ca la alte studiouri și ne respectăm cuvântul dat.

Astea sunt doar 7 argumente pentru care atât de multe modele preferă să lucreze cu noi. Și, mai mult, ne recomandă și prietenelor lor. Se bazează pe noi că le protejăm confidențialitatea și le ajutăm în orice privință.

În plus, Lucky Studio e Certificat LiveJasmin, adică avem un parteneriat privilegiat cu cel mai important site de videochat premium din lume. Asta înseamnă că ai trafic garantat, extra-promoții pentru a-ți ridica repede contul și șansa de a interacționa cu membri cu foarte mulți bani.

Desigur, mai departe depinde de tine depinde să profiți la maximum de toate aceste condiții extraordinare de lucru. Suntem însă alături de tine prin 14 colege din echipa de training, deci avem încredere că o să reușim împreună.

Te invităm să ne vizitezi cât mai curând, să vezi cât de frumos e amenajat studioul. O să-ți placă sigur și camerele în care o să lucrezi. Apoi îți mai explicăm o dată condițiile financiare și începem o colaborare de succes. Mai ales că, la Lucky Studio, ești liberă să faci bani!

 

 

 

  coral