News Flash:

A 52-a ediție a Turului ciclist al Romaniei începe de la Cluj-Napoca şi se sfarșește la Bucureşti

20 August 2019
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Turul ciclist al Romaniei

Ediţia din acest an a Turului ciclist al României (a 52-a) va avea loc în perioada 11-15 septembrie 2019, pe durata a cinci etape, cu startul la Cluj-Napoca şi sosirea la Bucureşti, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Prima etapă va avea loc pe 11 septembrie, când startul în Mica Buclă va fi dat de la Cluj-Napoca, plutonul urmând să încheie ziua la Sighişoara, după 177 km. Etapa a doua va avea loc pe 12 septembrie, între Braşov şi Focşani, pe 177 km. Etapa a treia este programată în data de 13 septembrie, de la Buzău la Târgovişte, pe 125 km. Penultima etapă etapă va duce plutonul de la Ploieşti la Piatra Arsă, pe un traseu de 124 km. Cursa se va încheia cu etapa a cincea, un circuit de 102 km, la Bucureşti, pe 15 septembrie.

La cursă s-au înscris 20 de echipe: Team Novak, Echipa Naţională a României, Giotti Victoria Palomar, Lokosphinx, Echipa Naţională a Slovaciei, Echipa Naţională a Republicii Modlova, Team Illuminate, Echipa Naţională a Serbiei, Echipa Naţională a Turciei, ASD Cycling Team Friuli, Kobanya Cycling Team, Pannon Cycling Team, Apple Continental Team, Lvov Cycling Team, Novo Nordisk Development Team, Voster ATS Team, Massi Kuwait, Echipa Naţională a Belarus, Trevigiani Phonix - Hemus 1896, Monkey Town A Bloc CT.

Românul Serghei Ţvetcov a câştigat ediţia de anul trecut a Turului ciclist al României.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciclism eveniment sport
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 33 queries | Mysql time :0.074911 (s)