Clujul are începând de joi, 11 august, 7 aeronave Wizz Air. Cea de-a 7-a aeronava a fost așteptată cu tunuri de apă pe Aeroportul Internațional Cluj.

Noua aeronavă Airbus A321ceo se va alătura flotei și va crește numărul de aeronave ale companiei aeriene în Cluj-Napoca la șapte și va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor. 

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, a fost încântată să anunțe că a 7-a aeronavă s-a alăturat flotei moderne din Cluj-Napoca.

Odată cu cele șapte aeronave de la baza din Cluj-Napoca și noile rute care suplimentează rețeaua din România, Wizz Air își consolidează poziția de lider pe piață, drept cea mai mare companie aeriană care operează din Cluj-Napoca. Acest lucru reafirmă angajamentul companiei aeriene de a oferi destinații populare și tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod. Compania aeriană continuă să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea pre-pandemie, lucru dovedit în continuare de celelalte 10 rute care vor crește în frecvență în această vară.

coral