O fotografie cu un pepene taiat in doua a creat numeroase controverse pe reteaua Facebook. O tanara a avut pofta de pepene, si, sincer, ce e mai bun, mai dulce si mai racoritor vara decat un pepene rece?

Numai ca fata a avut parte de o surpriza neplacuta. Atata entuziasm s-a dus pe apa sambetei. Cand sa se bucure de o felie de pepene, dupa ce l-a taiat, a inceput sa planga.

Miezul dulce al fructului lipsea in cea mai mare parte, iar asta a intristat-o pe fata. Cel mai probabil, pepenele nu era suficient copt.

Internautii nu i-au luat aparerea tinerei, ci dimpotriva, a vanzatorului. Majoritatea celor care au comentat pe Facebook i-au adresat aceeasi reclamatie.

Fata a fost pusa la colt pentru ca nu i-a cerut vanzatorului sa testeze pepenele. Ea a avut insa toata increderea in acesta poate si pentru ca a mai cumparat de la el si a avut incredere.

Nu se stie daca si ceilalti pepeni pe care vanzatorul i-a vandut sau ii vinde arata precum in imaginea de mai jos. Ar trebui ca tanara sa returneze fructul?

coral