Din câte se pare, vedeta a ales să își petrecă vacanța de iarnă într-un loc exotic, în care termometrele indică multe grade. Simona Sensual a fugit de vremea rece din România tocmai în însoritele Maldive, acolo unde s-a bucurat pe deplin de vremea frumoasă.

Cum este o fire excentrică, sexoasa vedetă nu a ezitat și și-a etalat formele bine definite pe plajă. Fosta logodnică a celui ce era poreclit ”Regele petrecerilor” a făcut senzație în momentul în care a pășit pe nisipul fierbinte îmbrăcată în cel mai sexy costum de baie.

A renunțat la showbiz

Într-o perioadă, Simona Sensual era nelipsită de la televizor, fiind implicată și în tot felul de scandaluri. Totuși, Simona Sensual a decis că viața ei trebuie să ia o nouă turnură. Fosta blondă a renunțat și la showbiz și s-a retras pentru o vreme din atenția publicului.

Între timp, Simona – Suhoi Cristina Simona pe numele din buletin – și-a văzut liniștită de afaceri. Mai mult, a renunțat la culoarea blondă care a consacrat-o și a optat pentru o culoare mai închisă, semn clar că își dorește cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic.

Simona Sensual s-a născut pe 15 ianuarie 1983 în Bucureşti. Ea s-a făcut remarcată în showbizul românesc datorită formelor sale apetisante, dar şi pentru relaţia pe care a avut-o cu Nicu Maharu.

coral