Cel mai indragit saxofonist de la noi este gata sa spuna „Adio” burlaciei si sa o duca la altar pe iubita lui, Claudia Puican.

Fiul marelui Petrica Nicoara pare pregatit sa faca pasul decisiv in viata lui. Armin ne-a declarat, in exclusivitate, ce planuri si-a facut si cand ar urma sa ajunga in fata altarului, alaturi de frumoasa lui iubita. Armin Nicoara a povestit ca iubita lui isi doreste foarte mult sa imbrace rochia de mireasa, insa talentatul saxofonist vrea… sa mai copilareasca putin!

„Cred din tot sufletul ca suntem facuti unul pentru altul”

„Eu si Claudia ne intelegem foarte bine, este foarte important pentru mine ca este si ea artist si, in felul acesta, ne intelegem unul altuia meseria si stim cum sa ne completam. In scandalul cu Vladuta Lupau eu i-am zis sa stea linistita si sa nu se bage. Eu pe Vladuta am cunoscut-o inainte sa o cunosc pe iubita mea.

Am vrut sa o protejez pe Claudia si tocmai de aceea nu am vrut sa se implice in asa ceva. Ea (Claudia Puican, n.r.) isi doreste foarte mult sa ne casatorim, dar eu ii spun sa mai astepte putin. Totusi, eu sunt destul de tanar, mai am un pic de copilarit. Cu toate acestea, o iubesc mult si mi-as dori sa-i pun inelul pe deget.

Cand o sa fie, o sa aflati primii, fara dubii. Suntem OK acum dupa tot scandalul, Claudia ma iubeste si este tot timpul langa mine, avem incredere unul in altul si o respect mult, e femeia mea, femeia care ma completeaza perfect si ma face sa fiu un om mai bun. Cred din tot sufletul ca suntem facuti unul pentru altul”, a declarat Armin Nicoara, citat de cancan.ro.

 

coral