Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) anunțul de participare în vederea continuării și finalizării lucrărilor de modernizare a drumului județean 109A Chinteni – Panticeu – Recea Cristur – Dealul Jurcii.

În lungime de 38,3 kilometri, sectorul vizat de reabilitare începe în dreptul localității Chinteni, traversează localitățile Deușu, Băbuțiu, Șoimeni, Panticeu, Recea Cristur, respectiv Căprioara și se termină la intersecția cu DJ 108B.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Vestea bună e că, după problemele cauzate de vechiul constructor, am demarat licitația și vom relua lucrările de modernizare cu fonduri europene a acestui drum județean care deservește partea nordică a zonei metropolitane Cluj, un areal intens circulat. Totodată, acest drum face legătura și cu Drumul Bistriței, un alt proiect major de infrastructură finalizat de Consiliul Județean în cursul anului trecut, astfel încât de pe urma acestei investiții va avea de câștigat o zonă mult mai extinsă”.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 13 septembrie 2021, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 57.274.949 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 cât și din bugetul forului administrativ județean. Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

coral