Un incendiu violent a fost semnalat in jurul orei 12 la o fabrica din parcul industrial din Dej. Initial se anuntasera la 112 ca ard mai multe cauciucuri, dar cand au ajuns pompierii focul se manifesta generalizat la intreaga fabrica.

Mai multe echipaje de pompieri, atat de la Dej cat si de la Cluj-Napoca, Turda si Beclean, au fost trimise la fata locului, pentru ca incendiul se manifesta generalizat la intreaga fabrica. Acolo se produc furtune hidraulice, astfel ca materialele care au luat foc sunt extrem de inflamabile. Fumul negru a fost vazut de la distanta de zeci de kilometri, iar pompierii au emis un mesaj RO-ALERT, prin care oamenii erau indemnati sa ramana in case, arată dejeanul.ro

In momentul izbucnirii incendiului, in hala se aflau 50 de angajati, care au reusit sa se evacueze singuri. La fata locului a fost trimisa si o ambulanta, dar nimeni nu a avut nevoie de ajutor.

Pompierii intervin si la aceasta ora pentru lichidarea incendiului, insa operatiunea este extrem de dificila si periculoasa, pentru ca hala nu mai prezinta siguranta.

coral