Oana Vincu, Cezar Halmagean si Ovidiu Halmagean au cucerit romanii in anii ’90 cu muzica lor, insa, de multa vreme, ei au intrat intr-un con de umbra si le merge bine in viata. Desigur, mai sunt pusi si in situatii delicate si… uneori rabufnesc! Asa s-a intamplat in cazul foste membre a trupei Genius, care a reactionat dur dupa ce un fan a incercat sa o “agate” pe Facebook.

Cum a incercat un fan sa o “agate” pe Oana de la Genius pe Facebook

Unul dintre admiratorii Oanei Vincu i-a scris in privat pe Facebook, marturisindu-i ca isi doreste sa o cunoasca mai bine. Mai mult, barbatul a indraznit sa ii ceara numarul de telefon, desi este “certat” cu gramatica limbii romane. Fosta membra a formatiei Genius i-a spus clar si raspicat ca nu foloseste aceasta retea de socializare pe pot de site de dating, iar cand a observat ca barbatul nu stie sa scrie corect romaneste, ea l-a pus la punct. “Nu «a-ti» dau nimic” este replica pe care a primit-o fanul Oanei de la Genius.

Ulterior, vedeta a postat pe Facebook o captura facuta la discutia purtata in privat cu admiratorul care este “certat” cu gramatica limbii romane. “De ce faceti asta? De ce?

coral