Lumea teatrului și a filmului din România este în doliu, acum la începutul lui 2020. Actrița Patricia Grigoriu a murit, iar vestea tristă a fost dezvăluită de unul dintre oamenii alături de care a lucrat o viață întreagă.

Actrița Patricia Grigoriu a murit

Actrița Patricia Grigoriu s-a stins din viață în urma unei grele suferințe, după cum a dezvăluit compozitorul Ionel Tudor în mesajul sfâșietor așternut pe contul său oficial de Facebook.

“Familiile Tudor și Grigoriu anunță cu imensă durere stingerea din viață, dupa o grea suferință, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu să o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Olari”, a scris Ionel Tudor pe celebra platformă de socializare.

La scurt timp după ce a aflat despre decesul Patriciei Grigoriu, Oana Pellea a făcut publică o postare în memoria regretatei actrițe.

“Patricia Grigoriu. Colega noastră din promoția 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superbă cu râs molipsitor… a plecat. Nu am cuvinte. Viața asta… câteodată… Ne pleaca oameni dragi și rămânem ridicând din umeri a neputință… Dumnezeu să te odihnească, Patricia!”, a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

Patricia Grigoriu – biografie

Patricia Grigoriu era cunoscută pentru rolurile din filmele “Chained Justice” (1984), în regia lui Dan Piţa, “Faleze de nisip” (1983) și “Trandafirul galben” (1982). Tatăl său a fost celebrul compozitor George Grigoriu, în timp ce sora sa, Andreea Andrei, este o cunoscută textieră, partenera de viata a compozitorului Ionel Tudor.

coral