Avocatul31, cel care a subtitrat sute de filme online, s-a stins din viață. Nu era translator profesionist, era chiar avocat, însă era pasionat de lumea cinematografică. 

El era Cătălin Remus, sau Avocatul31, așa cum l-au cunoscut mulți consumatori de filme online, pentru care a făcut nenumărate subtitrări în română de-a lungul anilor.

„Am marea pasiune (nebunie, de fapt a depășit stadiul de pasiune) traducerea filmelor. Orice subtitrare în care vedeți Avocatul31 este tradusă de mine. Nu sunt traducător profesionist, sunt avocat, însă fac asta de mult timp și cred că o fac destul de bine. Dețin site-ul www.subtitrari-noi.ro, cel mai bun site de subtitrări, evident. Vă aștept la orice discuție legată de dragoste și filme (subiectele mele preferate)”, este scris la descrierea profilului de Facebook al lui Cătălin.

Din nefericire, Avocatul31 a murit, vineri, după ce starea sa de sănătate s-a agravat din cauza unei boli necruțătoare. Apropiații și urmăritorii tuturor filmelor pe care Cătălin Remus le-a subtitrat în română i-au scris mesaje de condoleanțe atât pe profilul său de Facebook, cât și pe forumuri și site-urile de filme online.

„Azi este o zi tristă! Traducătorul și proprietarul site-ului Avocatul31 a plecat dintre noi spre împărăția îngerilor! Drum lin, prietene drag!”, a scris un utilizator pe forumul site-ului subtitrari-noi.ro.

coral