A murit Roxana Alexandra, tânăra care se temea mai mult de BAC decât de boala cruntă pe care o avea. Tânăra din București a avut parte de un sfârșit neașteptat. Roxana Alexandra a murit înainte de a-și îndeplini visurile după o luptă crâncenă cu boala. Prietenii au anunțat că „a fost învinsă azi”.

Roxana Alexandra a murit. Tânăra s-a temut mai mult de BAC decât de boala cruntă de care suferea

Roxana Alexandra era studentă a Universității Politehnica din București. Ea a murit după ce a dus o luptă crâncenă cu cancerul. Tânăra este plânsă acum de familie și de prieteni, iar cei care au cunoscut-o nu pot să creadă că ea nu mai este.

„Roxana Alexandra a fost învinsa azi de cancer.
Azi a plecat la Cer un copil puțin mai mare, un om care a luptat exemplar. Roxana îmi scria după bacalaureat ca a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit sa realizeze ca trauma cea mai mare din viata ei nu erau notele de la bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci. Doamna ministru al educației, vă rog ca primul lucru pe care să îl faceți sa fie ca astfel de mesaje, de traume sa nu mai existe! Copiii aceștia lupta enorm, puțină decență, puțină empatie fac mai mult decât orice program și credeți ma, dacă sunt sprijiniți, rezultatelor pot fi incredibile. Roxana, ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun. Drum lin în lumina!”, este unul dintre mesajele de  pe pagina socială a tinerei, arată playtech.ro

Apropiații tinerei sunt în stare de șoc

Apropiații Roxanei Alexandra sunt în stare de șoc, iar familia nu poate să se obișnuiască cu faptul că Roxana nu mai este. „Drum lin către îngeri Roxi, ai fost o fată foarte puternică și curajoasă, ai fost o luptătoare!!!! Roxana Alexandra”, a scris un alt apropiat al Roxanei Alexandra.

„E un șoc: zborul tău să se frângă atât de repede! Un suflet atât de mare într-un trup așa firav!!! Ai fost o luptătoare, un exemplu de forță, de compasiune, de altruism pentru toți prietenii tăi de la Spitalul Marie Curie, pentru noi toți! Ai trăit în acești atât de puțini ani cât alții într-o viață lungă! Ne rămân fotografiile, amintirile, glumele, râsetele, surprizele, emoțiile examenelor, licenței … trăite împreună!!! Drum lin și ușor către Sus, Înger frumos, Drăgălașa noastră!!! Te așteaptă Acolo alți prieteni de-ai tăi!!! Te îmbrățisăm pentru ultima oară„, a scris un grup de prietenei pe pagian socială a Roxanei Alexandra.

coral