Proprietarii loturilor de pe locul bazei ,,La Terenuri” au început să depună plângeri împotriva Primăriei, cerând un preț de patru ori mai mare decât cel stabilit inițial pentru exproprieri.   

Dacă prețul cerut inițial era de 40 de lei/mp (aproximativ 8 euro), deținătorii doresc să obțină acum 165 de euro/mp. Suma din urmă a fost menționată prima dată de evaluatorul SC MondEv Real Estate SRL. Ultimul preț este motivat de faptul că ambele parcele se încadrează în categoria zonelor verzi, cu regim de construire deschis. În acest sens, o sală multifuncțională cu două nivele  se regăsește pe suprafața unei parcele.

Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei califică drept nefondate plângerile celor doi petenți și propun respingerea lor. În consecință, proprietarii terenurilor au opțiunea de a ataca în instanță valoarea terenurilor.

Contractul pentru realizarea bazei sportive ,,La Terenuri” a fost atribuit în schimbul sumei de 5,5 milioane de euro fără TVA în urma licitației, chiar dacă inițial a fost estimat la 6,9 milioane de euro.

coral