Contextul actual te-a ținut mult timp departe de magazinele tale preferate și de cabinele de probă, dar a venit timpul să-ți iei revanșa! La Iulius Mall Cluj ai Revenge Sale ca să te bucuri de un weekend plin de shopping. Te așteptăm să descoperi ofertele brandurilor, să-ți reînnoiești garderoba cu cele mai cool ținute și să câștigi 2.000 de premii la cumpărături.

Brandurile din Iulius Mall Cluj te invită să îți updatezi garderoba cu piese cheie ale verii la prețuri atractive, pentru că promoțiile se țin lanț. Fie că alegi să îți cumperi outfituri, să-ți completezi colecția de bijuterii, să achiziționezi produse de beauty&care sau decorațiuni pentru amenajarea casei, ai parte de extra reduceri la reduceri în cadrul Revenge Sale.

Și pentru că pasiunea ta este fashion-ul, îți oferim șansa să câștigi premii care prelungesc sesiunile de shopping. Astfel, în perioada 26 – 28 iunie, dacă faci cumpărături de minimum 150 de lei și vii la centrul de premiere, din zona Zara, cu bonul fiscal, primești instant un gift card cu valori cuprinse între 50 și 300 lei, vouchere la foodcourt sau băuturi răcoritoare. 

Stefanel și Mathilde te întâmpină cu reduceri de până la 70%, iar cu 60% scad prețurile la Zamir și Benvenuti. Prețuri înjumătățite afișează și majoritatea brandurilor îndrăgite: Guess, Lee Cooper, BSB, Bershka, Ecco, Il Passo, Bata, Kenvelo-TimeOut, Orsay, Tezyo, Penti și Seroussi. Cu 40% scad prețurile la Liu Jo, Massimo Dutti și Camaïeu te așteaptă cu promoții speciale, pe când D’S Damat are discount-uri de 30% la toată colecția de primăvară-vară. Dar, weekendul acesta vine cu extra reduceri la reduceri. Astfel, la D'S Damat vei mai primi o reducere de 50%, la Guess de 40%, la Ecco și Marc O'Polo de 20%,  iar la Mathilde, Benvenuti și Il Passo un discount de 10%.

Doamnele și domnișoarele au ocazia să se răsfețe cu produse de îngrijire și înfrumusețare, la prețuri avantajoase sau cu promoții de 1+1. Melkior și Sephora oferă reduceri de până la 70%, Marionnaud, GNC Live Well și Inglot de până la 50%, Xpert Beauty de până la 40%, iar prețurile la Cupio scad cu 20%. Alte oferte tentante sunt şi la Elmafarm, My Geisha și L'occitane. Și la această categorie sfârșitul de săptămână aduce discounturi în plus: 60% la Xpert Beauty, 25% la Melkior și Inglot și 20% la Marionnaud și My Geisha.

Dacă ai un stil de viață activ sau plănuiești o drumeție la munte, vino la Sport Vision sau la U-man unde ai reduceri de până la 50%. La Buzz ai până la -40%, în timp ce Skechers oferă discount-uri de până la 30% și 10% reducere la al doilea produs cumpărat în acest weekend, iar Kix are promoții la produsele selectate. 

Pentru un outfit complet, descoperă accesoriile de la Milefiori, care au reduceri de până la 80%. Sabrini și Pandora propun oferte de până la -50%, Swarovski de până la 45%, iar Sabion are reduceri de până la 30%. Dacă te pregătești să pleci în vacanță găsești valize și genți de voiaj reduse cu până la 80% la Samsonite. De asemenea, în acest weekend este momentul perfect pentru o brățară de la Pandora mai ieftină cu 20% sau un papion de la Papionette redus cu 20%.

Copiii au și ei parte de surprize frumoase deoarece Coccodrillo are reduceri de până la 55%, Deluka de 40%, iar Priky & You vine în acest weekend cu super promoții.

Dacă vrei să-ți înfrumusețezi căminul sau să cumperi vinyl-uri vei aprecia, cu siguranță, promoțiile de până la 32% oferite de Kitchen Shop, dar și oferta de -15% de la Cărturești. Reduceri găsești și în alte magazine și locații, iar oferta completă poate fi consultată în catalogul Iulius Mall Cluj.

Bucuria shoppingului a rămas aceeași, iar noi am implementat peste 40 de măsuri de protecție pentru a fi cu toții în siguranță. De asemenea, recomandăm plata cu ajutorul cardului și păstrarea distanței față de ceilalți. coral